Bel of app: 06 - 11 318 238

Coaching | ACT | Mindfulness

voor hoger opgeleiden met vragen rondom loopbaan, zelfvertrouwen, stress of burn out

9 lokaties in Zuidoost-Brabant en Limburg

Ervaar jij obstakels die je belemmeren om het leven te leiden dat je wilt leiden?

Misschien heb je last van:

 • Onzekerheid
 • Angst
 • Piekeren
 • Verdriet
 • Fysieke problemen

Hoe ga je hiermee om?

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om ervan af te komen, zoals zelfhulpboeken lezen, (online) trainingen volgen of zelfs therapie. 

De kans is ook groot dat je bepaalde dingen vermijdt vanwege deze obstakels. Misschien durf je geen stappen te zetten in je loopbaan of vermijd je feestjes of netwerkbijeenkomsten. Op deze manier word je leefwereld eigenlijk steeds kleiner.

Hoe zou het zijn om wel die dingen te doen die voor jou belangrijk zijn?

Stel je eens voor dat je het leven minder zwaar zou nemen. Dat je leert je (belemmerende) gedachten meer op afstand te zetten. Dat je beter om kunt gaan met moeilijke emoties zoals angst en verdriet. Dat je het gevecht met je obstakels staakt.

Hoe zou dat voor je zijn?

Waarschijnlijk krijg je meer plezier en voldoening in je leven. Je gaat je eigen pad lopen en die dingen doen die jij waardevol vindt. 

Maar hoe kun je die ruimte voor jezelf creëren?

 

ACT kan je helpen

ACT staat voor Acceptance & Commitment Therapy. Nu niet meteen afhaken vanwege het woord therapie. Lees nog even verder. ACT komt voort uit de psychologie vandaar dat woord therapie. De uitgangspunten van ACT lijken echter veel meer op die van coaching dan op die van (klassieke) therapie. In ACT gaan we ervan uit dat jij zelf prima in staat bent om je eigen antwoorden te vinden. De coach of trainer die volgens de methode ACT werkt, schrijft je niks voor.

Psychologische flexibiliteit:

Het doel van ACT is dat je je psychologische flexibiliteit vergroot zodat je beter kunt omgaan met lastige gebeurtenissen, gedachten en emoties.  Je gaat ontdekken wat voor jou werkelijk belang is in je werk en je leven en daar ga je je energie en aandacht aan geven. 

Lijkt je dat wat?

Neem contact op om een eerste afspraak te plannen of nadere informatie te vragen.

De zes peilers van ACT

 • Accepteren van omstandigheden, gevoelens en gedachten waar je geen invloed op hebt
 • Loskomen van je gedachten, uit je hoofd komen
 • Een flexibele en zachtaardige relatie met jezelf creëren
 • Je aandacht richten op het hier en nu
 • Ontdekken wat je werkelijk belangrijk vindt in het leven
 • Die dingen doen die voor jou van belang zijn

ACT is maatwerk

In een gratis en vrijblijvend intakegesprek bepalen we samen wat jij precies nodig hebt, op welke peilers  meer nadruk moet liggen en waarop minder, en wanneer jij tevreden bent.

Wat levert het je op?

Je ontwikkelt meer psychologische flexibiliteit en kunt beter omgaan met lastige situaties en gevoelens en met de grillen van het leven. Doordat je je dingen minder persoonlijk aantrekt, wordt de kwaliteit van jouw relaties (zowel op het werk als privé) ook beter. Je gaat die dingen doen die echt belangrijk voor je zijn. Je krijgt een vrolijke, speelse levenshouding waarbij je de angst die inherent is aan het realiseren van veranderingen in je werk en je leven op de koop toeneemt.

Ik ben coach, geen therapeut…

We richten ons op het omgaan met wat jij tegenkomt, zonder dat we gaan spitten in je verleden. Het gaat om je huidige gedrag en je toekomst, niet om je verleden.

Je leert hoe je je kunt richten op zaken die je op directe wijze kunt beïnvloeden, zoals je eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct beïnvloedbaar zijn, zoals emoties en gedachten.

Hoe verloopt een ACT traject?

Het aantal uren waaruit een traject bestaat, varieert. Je hoeft je vantevoren niet vast te leggen op een bepaald aantal uren. Na elk gesprek kun je besluiten of je doorgaat.

Tussen de gesprekken zit in het begin meestal een periode van één à twee weken. Naarmate het traject vordert, neemt de tijd tussen twee gesprekken meestal toe.

Aan het einde van elk gesprek krijg je een aantal opdrachten waarmee je zelf thuis aan de slag gaat. De inhoud van de opdrachten bepalen we in overleg.

Tussendoor kun je rekenen op mijn support via email. Dit is inbegrepen bij het traject. Ook is het altijd wel mogelijk om op korte termijn een extra afspraak in te plannen.

9 Locaties in Limburg en Zuidoost-Brabant

Voor onze gesprekken kunnen we terecht in Roermond, Maastricht, Venlo, Brunssum, Sittard-Geleen, Heerlen, Eindhoven, Helmond en Valkenswaard.

Ook is het mogelijk om de gesprekken via telefoon of skype te laten verlopen. Hiermee heb ik goede ervaringen.

Kosten

Het tarief voor particulieren bedraagt € 95,- per uur incl. BTW. Betaalt je werkgever dan is het € 150,- euro per uur excl. BTW.

Ben jij er aan toe om lichter in het leven te staan?

Bel (06-11318238) of  email om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvende proefgesprek of om meer informatie te vragen.

Bezoekadres:

De Sporck 10

6042 NP Roermond

KvK-nummer: 51535106

BTW- Id: NL001668683B48

Driek de Wit

info@driekdewitcoaching.nl

tel. 06-11318238

 Je kunt me ook vinden op LinkedIn

Jouw voordelen:

√ Gecertificeerd

√ Geen zweverigheid

√ Onafhankelijk

√ Geen wachtlijst