Gecertificeerd en onafhankelijk coach

Voor hoger opgeleiden met vragen rondom loopbaan, persoonlijke groei of stress

diverse locaties in Limburg

Loopbaancoaching

Herken je dit?

  • Je hebt zelf het gevoel dat je werk niet meer goed bij je past of je wordt gedwongen tot een andere keuze
  • Je weet niet zo goed wat voor soort werk je wilt gaan doen
  • Ook zou je weleens willen weten waar jij nou eigenlijk heel erg goed in bent
  • Je vindt een loopbaanverandering best spannend en komt maar niet in beweging
  • Je neigt ernaar een veilige keuze te maken terwijl dat diep in je hart niet is wat je wilt

Dan is een maatwerk loopbaancoaching iets voor jou!

 

“Ik ging met Driek aan de slag omdat ik wilde sparren over een aantal loopbaanvragen. Wat me verraste was dat Driek nauwelijks inhoudelijk op de vragen inging terwijl ik dat eigenlijk wel verwacht had. In plaats daarvan keken we samen veel meer naar het ‘grote plaatje’. Door de vragen die ze me stelde werd ik me bewust van wat voor mij echt belangrijk is in mijn leven en werk en van wat mijn kernkwaliteiten en valkuilen zijn. Vanuit die inzichten volgden de besluiten over mijn werk en loopbaan bijna ‘als vanzelf’.

Frank Alofs, Operationeel Directeur

Andi Smart Print Solutions

Stel je eens voor dat je werk zou doen dat perfect past bij wie jij bent

Je gaat weer met plezier naar je werk. Je voelt je voldaan en tevreden. Je hebt het idee dat je zinvol bezig bent. En dat merken ze thuis ook. Je zit weer lekker in je vel en dat straal je uit. Je voelt je vrolijk en energiek en hebt ook weer meer zin om naast je werk leuke dingen te doen.

Om dit te kunnen bereiken, is het nodig dat je weet:

  • Welke kernkwaliteiten jij hebt die je in wilt zetten in je werk
  • In wat voor soort organisaties en werkvelden jij tot je recht komt
  • Wat jou (diep van binnen) motiveert
  • Het soort functie/beroep dat bij je past
  • Welke stappen je gaat zetten om de voor jou perfecte baan te vinden

Ik kan je helpen om hier helderheid over te krijgen. Overigens niet door je beroepskeuze- of andere testen te laten doen. Daar werk ik namelijk heel bewust niet mee.

Hoe dan wel? Ik stel jou vragen die je via een omweggetje het antwoord geven op je vragen. Ik weet namelijk absoluut zeker dat de antwoorden in jou aanwezig zijn. Je hebt alleen wat begeleiding nodig om ze boven tafel te krijgen.

Voor de duidelijkheid: ik help je niet met het schrijven van je sollicitatiebrieven of je LinkedIn profiel. Ook bemiddel ik niet tussen vraag en aanbod.

Hoe gaat het in zijn werk?

Twee gesprekken zijn vaak al voldoende om jou helderheid te geven over het werk dat bij je past en om een concreet plan te maken dat je gaat uitvoeren om de voor jou perfecte baan te vinden. Loop je vast in de uitvoering dan maken we nog een of meer vervolgafspraken om te kijken hoe dat komt en wat je kan helpen.

Misschien herken je je volledig in de hierboven beschreven problemen en ook in de aanpak. Sluit het niet 100% aan bij waar jij naar op zoek bent? Geen nood. Ik bied altijd maatwerk. In een gratis en vrijblijvend intakegesprek kijken we samen naar jouw vragen en naar dat wat jij nodig hebt en wat voor jou een goede aanpak is.

Nu meteen een afspraak maken?

Bel of mail me gerust. Ik ben bereikbaar op tel. nr. 06-11318238 (ma t/m vr van 9 tot 21 uur) of mail naar info@driekdewitcoaching.nl. Je krijgt meestal nog dezelfde dag een reactie.

Voor onze gesprekken kunnen we terecht op diverse locaties Limburg. Het is ook mogelijk de coaching telefonisch te doen of m.b.v. skype of wandelend.

De kosten

Je hoeft je nooit vooraf op een bepaald aantal uren vast te leggen. Na elk gesprek kun je besluiten of je doorgaat of niet. Je betaalt maandelijks achteraf voor de tijd dat je mij daadwerkelijk hebt ingeschakeld.

Het uurtarief voor particulieren is € 95,- incl. BTW.

Als een gesprek korter duurt dan een uur betaal je alleen de tijd dat we bezig zijn geweest. Loopt een gesprek een keer wat uit (langer dan een uur) dan betaal je het uurtarief van € 95,- incl. BTW.

Meestal zijn werkgevers bereid om een coachtraject te betalen. Heb je een persoonlijk ontwikkelbudget dan kun je dat inzetten voor het coachtraject. Betaalt jouw werkgever dan maak ik een offerte die jij zelf – na jouw instemming – kunt doorsturen naar je werkgever. In de offerte staat niets over de inhoud van het traject. Er staan alleen procesafspraken in.

Een coachtraject duurt tussen de twee en de tien uur. Tien uur houd ik sowieso als maximum aantal uren aan voor een coachtraject. Daarna is het nog wel mogelijk om af te spreken voor een of meer ‘opfrisgesprekken’.

Heb je vragen over de kosten of over iets anders? Neem even contact op. Tel. 06-11318238 of E-mail: info@driekdewitcoaching.nl

Liever eerst nog wat meer weten over mij? Kijk dan hier.

Vanwege het coronavirus verlopen alle coachgesprekken op dit moment telefonisch of via skype.

Neem gerust contact op voor meer informatie: tel. 06-11318238.