Bel of app: 06 - 11 318 238 info@driekdewitcoaching.nl

Begeleiding bij Persoonlijke ontwikkeling

Herken je je in het volgende?

  • Je wilt meer regie nemen over je leven en je werk
  • Je wilt keuzes maken die bij je passen
  • Je wilt inzicht in jouw kwaliteiten en in wat voor jou nu eigenlijk echt belangrijk is in leven en werk
  • Je wilt je authentiek en oprecht verbinden met anderen 
  • Je wilt weten hoe je om kan gaan met lastige omstandigheden, gevoelens en gedachten

Coaching kan je helpen om de mens te worden die je wilt zijn

Je gaat leven volgens jouw waarden en je kernkwaliteiten meer recht doen. Je laat je niet meer overrompelen door gebeurtenissen en door wat anderen vinden. Je leert accepteren waar je geen invloed op hebt en gaat je energie, tijd en liefde geven aan de zaken die voor jou van wezenlijk belang zijn. 

Hoe gaat het in zijn werk?

We sparren op een gelijkwaardig niveau. Ik haal bij jou boven tafel wat je (onbewust) weet, wilt en kunt. Tussen de gesprekken in reflecteer je op wat we besproken hebben en ga je aan de slag met opdrachten om je meer inzicht te geven en met concrete acties. Een coachtraject vraagt commitment en is zeker geen makkie. 

“De coaching is erg goed bevallen. Driek heeft mij enorm goed geholpen in mijn proces naar assessment en selectiegesprek ten behoeve van een nieuwe functie.

Door de coaching werd ik geprikkeld en getriggerd om goed naar mijzelf te kijken, te reflecteren op kwaliteiten, valkuilen, houding en gedrag. Ik heb mij van (een soort van) onbewust bekwaam ontwikkeld naar bewust bekwaam.

Ik heb goed zicht gekregen op mijn kwaliteiten en weet nu veel beter hoe die in te zetten. Ook een inzicht op mijn valkuilen helpt enorm. Ook gaf Driek desgevraagd goede en waardevolle feedback op mijn assessmentrapportage.

Concreet resultaat dat ik door de coaching geboekt heb, is dat ik geslaagd ben in mijn assessment en selectiegesprek. Ik beveel coaching zeker aan. Het is verhelderend om van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam te ontwikkelen en vanuit eigen houding en gedrag te zien/ervaren wat dat met anderen doet.

Driek geeft waardevolle feedback en houdt de spiegel echt voor. Zij speelde bovendien leuk en handig in op mijn persoonlijke interesses en (sport)activiteiten. Daarmee kwam ik dicht bij mezelf.”

Ronny Cox

Manager Rechtshulp Zuid, DAS

Probeer het gratis en vrijblijvend uit

Wil je weten of we een goede match hebben? In een gesprek van een uur kun je nader kennis met me maken en bepalen of mijn werkwijze je aanspreekt. Het is gratis en vrijblijvend.

Hoe en waar?

Dit zijn de mogelijkheden:

  • we zien elkaar in mijn kantoor in Roermond
  • online / telefonisch
  • wandelcoaching in Roermond (alleen vervolgafspraken)

Liever eerst nog wat meer weten over mij? Kijk dan hier.

Driek de Wit

De Sporck 10
6042 NP Roermond
KvK-nummer: 51535106
BTW- Id: NL001668683B48