Bel of app: 06 - 11 318 238 info@driekdewitcoaching.nl

Ervaringen van klanten 

“Duidelijk kader”

“Ik kwam bij Driek voor een ontwikkeladviestraject. Resultaat is dat ik een duidelijk kader heb gekregen waarbinnen mijn ideale werk past: te combineren met mijn schrijfwerk en passend bij mij als persoon en professional. De hele ‘snoepwinkel’ aan mogelijkheden is nu gereduceerd tot een paar branches en een concreet kader. Daarmee kan ik nu zelf verder aan de slag.”

Ilona Tonnaer

Schrijver

“Mid-work crisis”

De website gaf voor mij goed aan dat hetgeen ik mee worstelde met jouw hulp opgepakt kon worden. De praktijk heeft geleerd dat dit ook daadwerkelijk het geval is. Door de coaching sessies heb je mij weer de juiste zelfinzichten gegeven waarmee ik aan de slag kan. Ik ben er ook trots op dat je mij weer op mijn eigen pad hebt gekregen, waar ik vanuit mijn eigen positieve zelfbeeld weer aan de slag kan. Ik zal een ieder die ik ken en die worstelt met zijn of haar “mid-work crisis”  dan ook zeker aanraden om via jou een coaching traject te volgen. 

André Smeets

Senior adviseur kwaliteit & veiligheid

Handelen vanuit eigen kracht

“In een periode waarin ik veel stress en druk ervaarde en het gevoel had altijd ‘aan’ te staan, heb ik contact gezocht met Driek. De drempel om een coach in de arm te nemen was in eerste instantie groot. Bij Driek voelde ik me echter snel op mijn gemak. De gesprekken ervaarde ik als open en in positieve zin confronterend. Doordat ze me op prettige wijze een spiegel voorhield, werd ik me bewust van gewoonten die ik los wilde laten en gedrag dat ik juist wél vast wilde houden. Haar kritische vragen en praktische ‘uitdagingen’ hielpen niet alleen om meer rust en ruimte te voelen en mijn energiebalans te bewaren, maar ook om zaken structureel anders aan te pakken. Ik handel nu meer vanuit mijn eigen kracht en heb weer plezier in mijn werk. Ik kan iedereen aanraden om af en toe met een vergrootglas naar jezelf te kijken en de confrontatie met jezelf aan te gaan.”

Anne Geurts

Communicatieadviseur, Arc Communicatie

Rust en zelfwaardering 

“Voordat ik de eerste afspraak met Driek maakte, vroeg ik me af of mijn situatie wel erg genoeg was om een coach in te schakelen. Ik maakte mijn probleem klein alsof het er niet mocht of hoorde te zijn. Ik ben blij dat ik toch de stap gezet heb. Ik heb er rust door gekregen en heb mijn zelfwaardering terug. Door de coaching werd voor mij duidelijk dat ik goed genoeg ben. Ik mag er zijn met al mijn positieve en negatieve kanten. Ik heb geleerd dat ik me niet hoef te verontschuldigen en ik hoef niet meer zoveel van mezelf. Ik weet nu ook hoe ik moet handelen als mijn emoties hoog oplopen. Bovendien ben ik me bewust van mijn eigen kracht en durf ik die te laten zien. Als je het vertrouwen in jezelf kwijt bent en hoog in je emotie zit, zou ik je zeker aanraden om Driek in de schakelen. Zij weet je rust en vertrouwen te geven en straalt dat zelf ook uit.”

Sylvie Cüppers

Consulent Schuldhulpverlening, Gemeente Heerlen

Van het ‘grote plaatje’ tot concrete besluiten en acties

“Ik ging met Driek aan de slag omdat ik wilde sparren over een aantal loopbaanvragen. Wat me verraste was dat Driek nauwelijks inhoudelijk op de vragen inging terwijl ik dat eigenlijk wel verwacht had. In plaats daarvan keken we samen veel meer naar het ‘grote plaatje’. Door de vragen die ze me stelde werd ik me bewust van wat voor mij echt belangrijk is in mijn leven en werk en van wat mijn kernkwaliteiten en valkuilen zijn. Vanuit die inzichten volgden de besluiten over mijn werk en loopbaan bijna ‘als vanzelf’. Wat ik verder fijn vond is dat Driek complexe zaken heel snel terugbrengt tot de kern en dat de uitkomsten van de coaching direct in praktijk te brengen zijn. Het heeft dus niet alleen tot inzichten geleid maar mij ook aangezet tot concrete acties en veranderingen in gedrag.”

Frank Alofs

Operationeel Directeur, Andi Smart Print Solutions

Van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam

“De coaching is erg goed bevallen. Driek heeft mij enorm goed geholpen in mijn proces naar assessment en selectiegesprek ten behoeve van een nieuwe functie. Door de coaching werd ik geprikkeld en getriggerd om goed naar mijzelf te kijken, te reflecteren op kwaliteiten, valkuilen, houding en gedrag. Ik heb mij van (een soort van) onbewust bekwaam ontwikkeld naar bewust bekwaam. Ik heb goed zicht gekregen op mijn kwaliteiten en weet nu veel beter hoe die in te zetten. Ook een inzicht op mijn valkuilen helpt enorm. Ook gaf Driek desgevraagd goede en waardevolle feedback op mijn assessmentrapportage. Concreet resultaat dat ik door de coaching geboekt heb, is dat ik geslaagd ben in mijn assessment en selectiegesprek. Ik beveel coaching zeker aan. Het is verhelderend om van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam te ontwikkelen en vanuit eigen houding en gedrag te zien/ervaren wat dat met anderen doet. Driek geeft waardevolle feedback en houdt de spiegel echt voor. Zij speelde bovendien leuk en handig in op mijn persoonlijke interesses en (sport)activiteiten. Daarmee kwam ik dicht bij mezelf.”

Ronny Cox

Manager Rechtshulp Zuid, DAS

Maatwerk

“Een coachingstraject bij Driek is maatwerk. Driek is zeer betrokken en zet zich volledig voor jou in, in het behalen van jouw doelen. Ze heeft een scherp waarnemingsvermogen, benoemt zaken, denkt actief mee, prikkelt en stimuleert. Driek weet goed in te schatten wat je nodig hebt en zet hiervoor diverse coachingstechnieken in. Ik heb haar expertise op het gebied van ACT en mindfulness ook als zeer waardevol ervaren ter ondersteuning van het coachingstraject. Ze is open, eerlijk en vriendelijk.”

Esmée Duijnisveld

Human Resources Officer, Open Universiteit Nederland

Ik kan nu beter keuzes maken die in lijn zijn met mijn waarden

“Het coachtraject was erg prettig en zinvol. Het heeft mij in korte tijd veel inzichten gegeven en een duw in de juiste richting gegeven. Van tevoren vroeg ik me af of het de (financiële) investering waard zou zijn. Uiteindelijk heb ik al met drie duur coaching veel bereikt. Ik ben me bewust van waar mijn prioriteiten liggen en hoe zich dat verhoudt tot mijn waarden. Ik kan nu beter keuzes maken die in lijn zijn met mijn waarden. Door meer aandacht te besteden aan mijn andere waarden, ben ik zekerder over mijn werk. Ook besteed ik nu meer aandacht aan mijn relatie: we hebben bijvoorbeeld samen een reis naar Noorwegen geboekt. Ik zeg ook vaker nee als ik word gevraagd voor opdrachten tijdens dagen die ik vrij ben. Ik beveel coaching absoluut aan. Als het niet helemaal loopt zoals je had verwacht of had gehoopt, als je ergens onzeker over bent, of wat steun kan gebruiken bij nieuwe spannende uitdagingen. Wat ik leuk vond in de coaching is dat Driek allerlei oefeningen in huis heeft waardoor we letterlijk veel bewogen tijdens de sessies. Dat werkte voor mij heel goed. Ook werd ik mij weer bewust van hoe ik met lastige gedachten om kan gaan, en met al die dingen die ik van mezelf moet.”

Eefje Rondeel

Docent en trainer, http://www.eefjerondeel.com/

Stoppen met oeverloos nadenken

“Bij de start van mijn coachtraject lukte het me niet meer om alle ballen in mijn leven in de lucht te houden. Ik voelde me voortdurend opgejaagd en zelfs de “leuke” dingen in mijn leven voelden als “moeten”. Met de hulp van Driek durfde ik uiteindelijk echt in de spiegel te kijken en werd ik me bewust van de manier waarop ik controle probeerde te houden op mijn leven en zelfs op de mensen om me heen. Driek hielp me om te stoppen met oeverloos nadenken en terugkijken en moedigde me aan om los te komen van vaste patronen. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen en ben me bewust geworden van wat werkelijk belangrijk voor me is. Daardoor ben ik mijn eigen leven op waarde gaan schatten. Dat voelt rijk en goed! Dankjewel Driek!”

Liesbeth Houben

Onderwijsbegeleider, Stichting Swalm & Roer voor onderwijs en opvoeding

Positieve energie

“De coaching leverde mij het volgende op: heldere visie, nieuwe inzichten, herkennen van knelpunten en remmingen, positieve energie en het minimaliseren van negatieve invloeden. Driek is betrokken, geeft de ruimte, motiveert, weet goed in te schatten wat je nodig hebt, is eerlijk en no-nonsense. Een coachtraject gaat niet vanzelf, maar Driek biedt de juiste middelen en het vertrouwen waardoor alle inzet uiteindelijk ruimschoots wordt beloond.”

Ingrid van der Hijden

Beleidsadviseur, Gemeente Meerssen

Genieten van de dingen die het leven waardevol en mooi maken

“Ik heb Driek ervaren als een zeer betrokken coach met heel veel aandacht, vriendelijkheid, humor en een scherp waarnemingsvermogen waardoor je samen snel tot de kern komt van jezelf. Ik ben mij veel meer bewust van het ‘nu’ en handel daar nu ook naar, waardoor ik veel meer dan voorheen kan genieten van de dingen die het leven waardevol en mooi maken. Driek, héél veel dank daarvoor!

Ludo Hodzelmans

Senior Advisor Department of Education, CITAVERDE College

Ontdekkingen en inzichten

“De coachinggesprekken met Driek waren heel verfrissend en leiden tot allerlei ontdekkingen. Ik kreeg nieuwe inzichten en leerde hoe ik met mijn problemen om kon gaan door nieuwsgierigheid, scherpe analyse en vriendelijkheid” (vertaald uit het Engels – DdW)

Arland Swaak

Coach, De Consuminder Coach

Powervrouw

“Door de coaching en opdrachten van Driek is mijn innerlijke powervrouw naar buiten gekomen, waardoor ik assertiever ben geworden, het heft in eigen handen neem en recht op mijn doel af ga. Niet alleen in werksituaties maar ook in mijn privéleven.”

Marcia Dzaack

Medewerker Communicatie & PR, CITAVERDE College

Grootsere versie van mezelf

“Een verfijnd vermogen tot inleven en luisteren; volkomen integer; liefdevol en met humor totaal betrokken bij jouw proces; benoemt, prikkelt, daagt uit en stimuleert maar duwt niet. Hoewel er geen ontsnappen is aan haar heldere waarneming en spiegeling, is er alle ruimte voor jouw keuze. Je blijft de regisseur van je eigen drama – of blijspel 🙂 Ik heb me totaal ontvangen gevoeld zoals ik ben, terwijl ik handreikingen kreeg waardoor ik in een grootsere versie van mezelf stapte, met veel meer inzicht in mezelf, eigenwaarde, kracht en levensvreugde.”

Carla van Baarsen

OOG onderwijs en jeugd

Talenten en krachten

“Groeien als mens en in je werk: je eigen talenten kennen, benutten en competenties ontwikkelen. Driek weet op een professionele, krachtige, heldere en sprankelende manier je bewust te maken van je eigen onontdekte talenten en krachten.”

Saskia Heijthuijsen

Beleidsmedewerker & Teamleider, De Zorggroep

De echte jij

“Het persoonlijk coachtraject met Driek is een van de meest inspirerende en inzichtgevende ervaringen uit mijn leven. Ik zal altijd dankbaar zijn voor de diepgaande innerlijke reis die Driek me bood. Zij combineert oprecht, actief luisteren en gidst je op een manier dat je jezelf observeert en analyseert vanuit je wijzere zelf – de echte JIJ!” (vertaald uit het Engels, DdW)

Kelsie Murray

Student International Laws , Maastricht University

Je eigen conclusies trekken

“Driek wist in heel korte tijd tot de kern te komen. Ook vond ik het heel fijn dat er alle ruimte was voor de gevoelens die dit teweeg bracht. Er was alle tijd om te onderzoeken wat het voor me betekende en ook zelf de conclusies te trekken. Ik zou Driek zeker aanraden als coach vooral als je de ruimte wilt krijgen om eigen inzichten te verwerven en hier met zachte hand in gestuurd wilt worden. Dat wil niet zeggen dat ze bang is om je naar de pijn te leiden, wat ik ook fijn vond.”

Fleur

Zelf ervaren hoe het is om gecoacht te worden? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend coachgesprek.

Driek de Wit

De Sporck 10
6042 NP Roermond
KvK-nummer: 51535106
BTW- Id: NL001668683B48