Bel of app: 06 - 11 318 238

Sparren en reflecteren over je werk

Herken je dit?

  Het loopt allemaal best redelijk op je werk. Al met al ben je niet ontevreden. Toch zou het fijn zijn om af en toe eens te kunnen sparren met iemand van buitenaf, iemand die onafhankelijk en neutraal is.

  Je vindt het belangrijk om jezelf verder te ontwikkelen en om je plezier en prestaties te versterken. Je weet dat het daarvoor nodig is om aan zelfreflectie te doen.

  Je wilt dingen eens vanuit nieuwe perspectieven bekijken en vaste patronen doorbreken.

  Sommige onderdelen van je werk vind je best weleens lastig en je zou ze met meer kracht en overtuiging willen uitvoeren.

  Herken je je in het bovenstaande dan ben je bij mij aan het goede adres.

  “Ik ging met Driek aan de slag omdat ik wilde sparren over een aantal loopbaanvragen. Wat me verraste was dat Driek nauwelijks inhoudelijk op de vragen inging terwijl ik dat eigenlijk wel verwacht had. In plaats daarvan keken we samen veel meer naar het ‘grote plaatje’. Door de vragen die ze me stelde werd ik me bewust van wat voor mij echt belangrijk is in mijn leven en werk en van wat mijn kernkwaliteiten en valkuilen zijn. Vanuit die inzichten volgden de besluiten over mijn werk en loopbaan bijna ‘als vanzelf’.

  Frank Alofs, Operationeel Directeur

  Andi Smart Print Solutions

  Hoe gaat het in zijn werk?

  In een of meer gesprekken gaan we samen aan de slag. We doen dat op volstrekt gelijkwaardige basis, waarbij jij de expert bent in jouw vak en ik de expert in het coachen. Ik ga ervan uit dat jij de antwoorden onbewust weet en ik je alleen hoef te helpen om ze boven tafel te krijgen.

  Wat brengt het je?

  • inzichten in jezelf
  • persoonlijke groei
  • betere resultaten
  • inspiratie & energie

  Voor wie?

  Voor hogeropgeleide professionals en leidinggevenden. 

  Nu meteen een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend proefgesprek?

  Bel of mail me gerust. Ik ben bereikbaar op tel. nr. 06-11318238 (ma t/m vr van 9 tot 21 uur) of mail naar info@driekdewitcoaching.nl. Je krijgt meestal nog dezelfde dag een reactie.

  Of plan direct zelf je afspraak in in mijn online agenda.

  Hoe en waar?

  Dit zijn de mogelijkheden voor sparren en reflecteren:

  • we spreken elkaar in mijn kantoor in Roermond (corona-proof)
  • videobellen/telefonisch (ik heb 10 jaar ervaring met coaching m.b.v. (video)bellen)
  • wandelcoaching (heel Limburg)

  Liever eerst nog wat meer weten over mij? Kijk dan hier.

  Bezoekadres:

  De Sporck 10

  6042 NP Roermond

  KvK-nummer: 51535106

  BTW- Id: NL001668683B48

  Driek de Wit

  info@driekdewitcoaching.nl

  tel. 06-11318238

   Je kunt me ook vinden op LinkedIn

  Jouw voordelen:

  √ Gecertificeerd

  √ Geen zweverigheid

  √ Onafhankelijk

  √ Geen wachtlijst