Driek de Wit Coaching

Werken met zin!

Zit jij er (bijna) helemaal doorheen?

Herken jij dit?

 • Je voelt je erg moe en ondanks dat slaap je slecht
 • Het lukt je niet om te ontspannen
 • Je voelt je steeds opgejaagd
 • Het is heel onrustig in je hoofd en je lijf

Je hebt kortom: stress. Niet eventjes, maar – als je er goed over nadenkt – eigenlijk al een hele tijd.

Het kan zijn dat je (“gewoon”) nog werkt of dat je je ziek hebt gemeld omdat het zo echt niet langer meer ging.

Voel je ook geen betrokkenheid meer bij je werk en twijfel je aan je eigen competenties, dan wordt ook wel de diagnose burnout gesteld.

Welke ‘sticker’ jij (of iemand anders) er ook op hebt geplakt, je zit in ieder geval totaal niet lekker in je vel.

Kom je bij mij voor een coachtraject dan is de ‘diagnose’ niet van belang. Jij staat centraal. Mijn aanpak is altijd maatwerk.

Coaching kan jou leren op zo’n manier met stress en werkdruk om te gaan dat het veel minder impact op je heeft, je gezond blijft en weer lekker in je vel komt te zitten.

Lijkt je dat wat? Bel meteen voor een vrijblijvende kennismaking. Tel. 06-11318238

Ik kan je helpen

In je leven en je werk zullen er altijd momenten van stress zijn. Je hebt immers niet altijd alles in de hand. Dingen lopen soms gewoon anders dan je wilt. Het gaat er ook niet om te proberen stress uit je leven te bannen. Daar krijg je alleen maar meer stress van. Het gaat erom dat je anders naar stress gaat kijken en praktische handvatten hebt om ermee om te gaan.

Omstandigheden

Natuurlijk kan het heel goed zijn dat de omstandigheden op je werk en/of in je privéleven op dit moment zwaar tegen zitten. Stress of burnout is meestal het gevolg van een combinatie van dingen die in jou zitten én van dingen die in je omgeving spelen. Vaak is er geen goede match tussen jou en je (werk)omgeving. Je werkt bijvoorbeeld bij een organisatie waarvan de waarden en cultuur zo’n beetje haaks op de jouwe staan. Dat hou je echt niet lang vol. Of misschien zijn er praktische zaken waar je last van hebt, bijvoorbeeld een lange reistijd waardoor je priveleven in de knoei komt.

We kijken dus zeker ook naar de omstandigheden waarbij we nagaan of je er zelf iets aan kunt veranderen en zo nee of je het dan kunt accepteren (en kunt stoppen met mopperen ;-)).

Methode

Bij stress en burnout spelen vaak fysieke en mentale klachten. We kijken naar beide.

In het begin is het vooral van belang dat je heel veel rust neemt en heel langzaam je conditie weer gaat opbouwen. Samen bedenken we een concrete dag- en weekindeling die voor jou werkt.

Als je eraan toe bent, gaan we met het mentale stuk aan de slag. Hiervoor gebruik ik een methode gebaseerd op Acceptance & Commitment Therapy (ACT).

Daarbij is het volgende van belang:

– leren accepteren van zaken waar je geen invloed op hebt

– goed leren voelen (dat is wat anders als je goed voelen)

– loskomen van de gedachtenmachine in je hoofd

– nieuwe perspectieven op jezelf ontwikkelen

– weten wat voor jou belangrijk is in het leven

– het grootste deel van je energie en tijd besteden aan die zaken die voor jou van belang zijn

Tot slot kijken we naar hoe jij het geleerde in de toekomst kunt vasthouden.

Wat levert het je op?

Rust, rust en nog eens rust…

Rust in je hoofd.

Ontspanning in je lichaam.

Grip op je werk.

Je voelt je fit en energiek en hebt lol in je hobby’s, sporten, leuke dingen met je gezin of je vrienden doen.

En je gaat bovendien met plezier en enthousiasme naar je werk.

Hoe verloopt de coaching

Een coachtraject bestaat uit maximaal 10 gesprekken. In overleg bepalen we hoeveel tijd er tussen de gesprekken zit.  Aan het eind van elk gesprek bespreken we samen waar je thuis mee aan de slag gaat. Tussen de gesprekken in ben ik beschikbaar voor jou via email zodat je vragen kunt stellen of zaken met me kunt delen. Dit is inbegrepen bij het traject.

Kosten

Jouw werkgever heeft er uiteraard baat bij dat jij op een goede manier met stress kunt omgaan. In de praktijk zie ik vaak dat de werknemer degene is die opziet tegen het indienen van een begeleidingsvraagstuk bij de werkgever of HRM-afdeling. Vervolgens is juist de werkgever blij dat je zélf aan de rem trekt en dat je tijd hebt geïnvesteerd in het zoeken naar een coach met een voor jou aansprekende werkwijze.

Mijn offertes zijn marktconform en ik ben gecertificeerd, waardoor de werkgever meestal graag bereid is om in jouw welzijn te investeren.

Op basis van de intake maak ik een offerte voor jouw werkgever. De concept-offerte stuur ik eerst naar jou zodat jij kunt kijken of ik jouw coachvraag goed verwoord heb. Na eventuele aanpassing stuur ik of jijzelf als je dat liever hebt de offerte door naar jouw (HR) manager. Na goedkeuring gaan we aan de slag.

Het kan natuurlijk dat jij helemaal geen werkgever hebt of dat je je werkgever er buiten wilt laten. In dat geval hanteer ik voor jou het particuliere kortingstarief van € 95,- incl. BTW per uur.

Ben jij toe aan rust en ontspanning?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Of bel of mail eerst voor een nadere kennismaking of meer informatie: 06-11318238 of info@driekdewit.nl

Heb je het idee dat er meer speelt dan alleen stress?

Zit je misschien gewoon niet op de goeie plek of voel je je vaak onzeker? Dan is het handig om te weten dat ik je daar ook bij kan helpen.

Lees hier hoe ik je kan helpen bij vragen over je loopbaan.

Of bij vragen over je zelfvertrouwen.

Neem even contact op dan bespreken we samen wat het beste bij jou past: tel. 06-11318238 of mail naar info@driekdewitcoaching.nl

Afspreken kan op 9 lokaties (of telefonisch/online):

Eindhoven | Helmond | Valkenswaard | Venlo | Roermond | Sittard-Geleen | Heerlen | Brunssum | Maastricht

Kantoor/postadres:
De Sporck 10
6042 NP Roermond
KvK 51535106

Privacyverklaring

Waarom zou je mij inschakelen?

 • Tevreden klanten (lees hun ervaringen)
 • Gratis en vrijblijvend uitproberen
 • Geen wachtlijst
 • Ruime openingstijden
 • Geen zweverigheid maar een wetenschappelijk bewezen aanpak
 • Gericht op duurzame verandering 
 • Geaccrediteerd coach
 • Academische achtergrond