Bel of app: 06 - 11 318 238 info@driekdewitcoaching.nl

Dit zijn de mensen die mij inschakelen als hun coach

Het zijn slimme (senior) professionals en leidinggevenden
Meestal zijn ze hoger opgeleid en hebben er al een aantal (of veel meer) jaren werkervaring op zitten  

Ze werken op het vlak van maatschappelijke of zakelijke dienstverlening. Bijvoorbeeld in het onderwijs of de zorg, op het vlak van kunst en cultuur, bij gemeenten, natuurbeheerders, organisaties voor juridische hulpverlening of adviesbureaus.

Ze willen er graag toe doen. Ze willen impact hebben en verschil maken.

Werk vinden ze belangrijk maar hun privéleven ook. Ze werken hard en willen er ook zijn voor hun partner, kinderen, familie en vrienden.

Ze gaan zelf op zoek naar een coach. Ze houden er namelijk niet van om zich iets te laten voorschrijven door hun manager of een HR adviseur.

Ze willen graag bij zichzelf blijven en authentiek zijn. Ze houden absoluut niet van trucjes om anderen te overtuigen en mee te krijgen.

Dit zijn de vragen waar ze mee komen:

Ze vragen zich af of ze nog wel een match met hun werk hebben
Eigenlijk willen ze ander werk maar ze weten niet goed wat dat zou kunnen zijn. Of ze weten het wel maar zetten geen concrete stappen en blijven vasthangen in hun huidige werk. Ze zoeken iemand die ze kan helpen boven tafel te krijgen wat voor soort werk nu eigenlijk echt goed bij ze past en ze willen in beweging komen.

Ze hebben het gevoel dat er meer in ze zit dan er nu uitkomt 
Ze hebben geen helder zicht op wie ze eigenlijk zijn en wat hun kernkwaliteiten zijn. Ze zouden graag beter uit de verf willen komen en steviger in hun schoenen staan. Ze willen geen trucjes toepassen maar op een authentieke manier krachtiger en effectiever functioneren. Ze willen hierover op een gelijkwaardig niveau met iemand sparren.

Ze ervaren stress en de balans tussen werk en privé is vaak ver te zoeken
Ze vinden het lastig om nee te zeggen. Ze willen hun werk goed doen (liefst perfect) maar er ook zijn voor gezin, familie en vrienden. Ze zijn bang dat het binnenkort echt niet meer gaat of ze hebben zich al ziek gemeld. Ze willen hun energie en veerkracht terug en weer met plezier naar hun werk.

Ze zijn hersteld van burn-out en zitten nog met allerlei vragen
De burn-out heeft ze behoorlijk aan het denken gezet over werk en leven. Ze hebben het gevoel dat het anders moet maar weten niet  zo goed hoe en wat. Ook zijn ze bang dat opnieuw gestresst of zelf burn-out te raken en ze willen tools om dat te voorkomen.

Ze vinden het prettig en zinvol om te sparren met iemand die neutraal is
Ze zoeken iemand die goed naar luistert en op een open en eerlijke manier feedback geeft. Iemand van buiten hun bedrijf of organisatie, die volledig onafhankelijk is en geen verborgen agenda heeft.

Coaching helpt

Herken je jezelf in de omschrijving hierboven en in de vragen? Dan kan een maatwerk coachtraject jou helpen. Samen bespreken we wat jij nodig hebt en wat je wilt bereiken. Ik neem je niet bij de hand. We werken op een volstrekt gelijkwaardige manier samen aan jouw doelen.

Om je een idee te geven hoe coaching in zijn werk kan gaan, heb ik dit wat meer uitgewerkt vanuit verschillende insteken:

  • Loopbaan: ontdekken welk werk bij je past en concreet aan de slag gaan
  • Persoonlijke groei: meer zicht op wie je bent en het beste uit jezelf halen
  • Stress: je energie en je veerkracht terug en weer lekker in je vel
  • Verder na burn-out: je werk en je leven weer op de rit op een manier die bij jou past

Je kunt eens kijken bij het onderwerp dat jou het meeste bezighoudt, maar weet dat als je mij inschakelt als jouw coach je altijd maatwerk krijgt. Je hoeft dus niet te kiezen voor een bepaald traject.

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Je kunt ook nu meteen de eerste stap zetten en contact met me opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een gratis en vrijblijvend eerste gesprek.

Bel 06-11318238 (ma t/m vr van 9.00 tot 21.00 uur)

Of mail naar info@driekdewitcoaching.nl

Liever eerst nog wat meer weten over mij? Kijk dan op de Over Driek pagina.

Lezen hoe mijn klanten het ervaren? Kijk dan bij Ervaringen.

Driek de Wit

De Sporck 10
6042 NP Roermond
KvK-nummer: 51535106
BTW- Id: NL001668683B48