Bel of app: 06 - 11 318 238

Werk-privé balans

Werk en privé kunnen op verschillende manieren uit balans zijn, bijvoorbeeld:

  • Je besteedt meer tijd aan je werk dan je lief is, waardoor privézaken in het gedrang komen
  • In privétijd ben je met je aandacht bij je werk; het lukt je niet om je werk los te laten
  • Werk en privé lopen dwars door elkaar heen en dat begint je op te breken
  • Je werk en gezin komen niks tekort maar jij zelf wel
  • Je hebt te weinig werk te doen en mist daardoor voldoening in je leven

Coaching helpt je om op een rijtje te zetten wat nu eigenlijk echt belangrijk voor jou is. Je krijgt helder hoe je jouw tijd en aandacht wilt verdelen. Je gaat concreet aan de slag om het ene levensdomein kleiner te maken en het andere groter.

De CSR aanpak bij stress en burn-out is wetenschappelijk onderbouwd.

Het is een integrale aanpak met aandacht voor zowel de lichamelijke als de mentale aspecten van stress.

Voor meer informatie over CSR centrum: csrcentrum.nl

Bij de start van mijn coachtraject lukte het me niet meer om alle ballen in mijn leven in de lucht te houden. Ik voelde me voortdurend opgejaagd en zelfs de “leuke” dingen in mijn leven voelden als “moeten”. Met de hulp van Driek durfde ik uiteindelijk echt in de spiegel te kijken en werd ik me bewust van de manier waarop ik controle probeerde te houden op mijn leven en zelfs op de mensen om me heen. Driek hielp me om te stoppen met oeverloos nadenken en terugkijken en moedigde me aan om los te komen van vaste patronen. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen en ben me bewust geworden van wat werkelijk belangrijk voor me is. Daardoor ben ik mijn eigen leven op waarde gaan schatten. Dat voelt rijk en goed! Dankjewel Driek!

Liesbeth Houben

Onderwijsbegeleider, Stichting Swalm & Roer voor onderwijs en opvoeding

Probeer het gratis en vrijblijvend uit

Wil je weten of we een goede match hebben? In een gesprek van een uur kun je nader kennis met me maken en bepalen of mijn werkwijze je aanspreekt. Het is gratis en vrijblijvend.

Vragen?

Bel of mail me gerust. Ik ben bereikbaar op tel. nr. 06-11318238 (ma t/m vr van 9 tot 21 uur) of mail naar info@driekdewitcoaching.nl. Je krijgt meestal nog dezelfde dag een reactie.

Bezoekadres:

De Sporck 10

6042 NP Roermond

KvK-nummer: 51535106

BTW- Id: NL001668683B48

Driek de Wit

info@driekdewitcoaching.nl

tel. 06-11318238

 Je kunt me ook vinden op LinkedIn

Jouw voordelen:

√ Gecertificeerd

√ Geen zweverigheid

√ Onafhankelijk

√ Geen wachtlijst